Koe Belgisch Witblauw voor pakketten biologisch hoevevlees

pakketten hoevevlees 

"Gezond eten, begint bij de boerderij"

Omdat we bij Tievis geloven in de natuurlijke gang van zaken, kweken we onze koeien zelf op van kalf tot volwassen rund, en dit vrij van preventieve antibiotica en chemische toevoegingen. Zo is ons biologisch rundvlees uitermate oprecht en puur van smaak. 

BIJ TIEVIS

Drie generaties van landbouwers

Familie boerderij generaties familiebedrijf bioboerderij
Geloven in 'de natuurlijke gang van zaken'

Wij zijn de familie Janssen-Baeten, een familiebedrijf van landbouwers dat al generaties teruggaat in de tijd. Ons biologisch melkvee voorziet ons van heerlijke melk, waar we zelf al jaar en dag ambachtelijk hoeve ijs van draaien.

Dit kan je proeven in onze bistro, samen met andere zoetigheden en hartige gerechten.

Daarnaast vind je tal van huisgemaakte producten terug in onze hoevewinkel, samen met lekkernijen uit de streek of van de collega-boer. Op die manier houden we de keten graag zo kort mogelijk. 

streek- en huisgemaakte producten

ONZE HOEVEWINKEL

Tievis boerderijwinkel en markt

In onze Tievis Markt laten we je graag kennis maken met al het lekkers wat onze streek te bieden heeft. 

Tievishoeve

BISTRO EN IJSSALON

bistro

Tafelen in onze bistro

Ontdek onze heerlijke zoete gerechten of hartelijke boerenkost. Dit alles zetten we op tafel met onze voorliefde voor Limburgse streekproducten.

Kom gezellig langs, wij heten je een warm welkom.

Ambachtelijk ijs

Ambachtelijk hoeve ijs

Op onze hoeve kan je ons huisbereid hoeve ijs proeven, wat we maken met onze biologische koemelk. Haal een lekker ijsje af aan onze ijstoog, proef het in onze bistro of laat het tot bij jou komen in onze ijskar. 

Bruisende maar landelijke omgeving

Tievishoeve ligt pal op het Limburgse idyllische fietsroutenetwerk tussen knooppunt 39 en 70. Kortbij de gezellige Opglabbeekse dorpskern, vind je onze romantische langgevelhoeve uit 1794. 

Het is het ideale startpunt voor wandelaars, fietsers, menners en iedereen die houdt van een leuke rustige namiddag, weekend of vakantie in het groen en op de ‘boerenbuiten’. Hoewel onze hoeve rustig gelegen is, liggen er diverse culturele bezienswaardigheden op korte afstand. Zo vind je het indrukwekkende C-mine complex op 10 kilometer van onze deur. Hier komen hedendaagse culturele activiteiten en het Genkse mijnverleden samen. 

Eveneens is de mooie Maasvallei op een kleine 15 kilometer van ons gelegen. Naast het bekende shop paradijs Maasmechelen Village, is de natuur er werkelijk prachtig. Je vindt er het natuurgebied Terhills, wat volgens toeristen wordt bevonden als ‘het mooiste landschap van Vlaanderen’.