Kom de sfeer opsnuiven
op de boerderijmarkt met een groot aanbod aan ambachtelijke en lokale producten

Groenten, fruit, pralines, brood, olijfolie, zuivel,
een ruim assortiment en voor elk wat wils.

Bezoek onze markt, altijd van do-di geopend!

Huisgemaakte producten en geschenkmanden

eigen confituren, stroop, likeuren, biologisch rundvlees, melk, eieren, ...

Of het nu Valentijn is, Moederdag, Kerstmis, een verjaardag of gewoon een etentje bij vrienden… Voor elke gelegenheid kan je langskomen in onze Tievis Markt om zo je favoriete producten samen te stellen.

Op die manier bepaal je zelf het ideale cadeau, naargelang je eigen budget en wensen.

Limburgse streekproducten

We willen graag al het moois en lekkers uit onze streek naar voren brengen. Daarom gaan we vol overtuiging samenwerkingen aan met andere lokale boeren en kleine ondernemingen (zoals brouwerijen, imkers, distilleerderijen, ...) uit de streek.

Biologische groenten en fruit

Alle groenten en fruit die je kan vinden in onze hoevewinkel, komen rechtstreeks van het veld. We werken samen met andere lokale en biologische landbouwers, omdat we onze klanten kennis willen laten maken met eerlijke en gezonde producten uit de streek.

Zuivel en vlees

Naast verse kazen en yoghourt uit de streek, bieden we verse melk aan van onze biologische koeien. Sinds kort bieden we ook ons eigen biologisch rundvlees aan. Een wereld van verschil, dat proef je.

Online bestellen

De geschenkmanden kan je bestellen via onze webshop op tievishoeve.myshopify.com

Is het kip gelukkig, dan smaakt het ei nog beter!

De Kippenmobiel

Onze kippen wonen in een kippenmobiel. Een kippenhok op wielen die we om de 2 a 3 dagen verplaatsen. Zo vertoeven de dieren steeds in vers groen gras en verkennen ze nieuwe plekken. Vers water en voer is altijd aanwezig. Ruimte is er genoeg en schaduw ook. Onze kippen komen hier tot rust en leggen met plezier hun eitjes.

Meer dan vrije uitloop

Als kippen steeds op dezelfde plaatsen scharren en in de modder baden, ontstaan er plassen en wordt de aarde armer. Dankzij onze kippenmobiel vermijden we ziektes en bieden we de kippen het comfort aan dat ze verdienen.

Enkele impressies uit ons assortiment